Hopelijk heb je net zo’n mooi jaar gehad als wij. Als het op zwemweer aankomt is 2018 natuurlijk perfect geweest! De zomer begon vroeg en duurde lang. Maar nu, zomaar ineens, is daar de winter. Hoewel deze donkere dagen voor Kerst erg gezellig zijn, kijken wij stiekem alweer uit naar zomer 2019..

Graag informeren wij je over het komende seizoen. De bedoeling is om op zaterdag 20 april te openen. Met de komst van het nieuwe seizoen willen wij graag de openingstijden verruimen. In 2019 kun je zo nóg meer genieten van de faciliteiten en alle activiteiten (denk aan bv. de zwemdisco) die de Doetsekom te bieden heeft! Kijk voor de nieuwe openingstijden hier.

Zoals eerder gecommuniceerd krijg je bij de aanschaf van een nieuw abonnement €2,50 terug wanneer je je abonnement van 2018 inlevert. Bekijk de mogelijkheden voor het aanschaffen van een abonnement voor seizoen 2019 hier. Let op: tot 20 april kun je een abonnement in de voorverkoop met korting kopen. Daarna gelden de reguliere prijzen. Meer informatie over onze tarieven vindt je hier.

Wij hopen op weer zo’n super zomer & wij zien jullie graag allemaal terug in De Doetsekom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *