Namens de teams van de Doetsekom en ‘t Kommetje wensen wij je een gelukkig en vooral gezond 2019, met ook enorm veel (zwem)plezier in de Doetsekom!

Na de seizoenssluiting zijn wij op alle fronten direct aan de slag gegaan ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er is al enorm veel gedaan door de vrijwilligers, echt al fantastisch werk verricht, het zwembad ondergaat een ware metamorfose. Dit alles als opbouw naar een toekomstbestendige Doetsekom, met in 2020 de opening van een prachtig verenigingsgebouw als prachtig sluitstuk, zodat we nog generaties lang plezier kunnen hebben van deze unieke locatie.

Als je al meer info wenst voor het nieuwe seizoen kan je uiteraard terecht op onze website www.dedoetsekom.nl. Deze is weer helemaal actueel.

Met vragen kan je ook direct contact opnemen met 1 van de verantwoordelijke teamleden:

Mary van der Plas – mary@dedoetsekom.nl, zwembadcoördinator, toezichthouders, ehbo/bhv en de zwemlessen.
Leonie Spronk – leonie@dedoetsekom.nl, abonnementen, kassa, facilitair en ‘t Kommetje.
Desiree Aantjes – desiree@dedoetsekom.nl, sponsoring, pr, socialmedia, website.
Wouter Veldhuis – wouter@dedoetsekom.nl, onderhoud accommodatie, groenvoorziening, aanspreekpunt vrijwilligers.
Joop Vlot – joop@dedoetsekom.nl, technische dienst, machinekamer en onderhoud machinepark.

Wij hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen die geuit zijn in de gehouden enquete. Oa de wens van ruimere openingstijden en het organiseren van meer activiteiten/evenementen is ruim ingevuld voor het nieuwe seizoen. In samenwerking met zwembad de Duikelaar, gaan wij dezelfde zwemles methodiek toepassen, met als voordeel dat er na het buitenseizoen eventueel in het binnenbad door gegaan kan worden met het volgen van de lessen. Mary van der Plas is hier namelijk ook verantwoordelijk voor bij de Duikelaar.

Wij hebben er nu al enorm veel zin in, laat het nieuwe seizoen maar komen en heb je eventueel interesse in een leuke (zomer)baan of wil je aan de slag als vrijwilliger, schroom dan niet om contact op te nemen met 1 van de teamleden. Tot ziens, tot zaterdag 20 april 2019!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *