Het zomerseizoen zit er op! Wat een geweldig seizoen hebben wij gehad, ruim 35.000 bezoekers, bijna 1.600 abonnementen, ruim 1.500 gasten op de drukste dag, fantastisch zwemwater, prachtige faciliteiten en uitstekende horeca en het allerbelangrijkste zeer tevreden gasten. Grote dank aan onze bezoekers/gasten voor het vertrouwen, onze trouwe sponsors, onze vrienden van de Doetsekom, onze leveranciers, onze fantastische vrijwilligers en de medewerkers onder leiding van Mary en Leonie. Dank aan Joop voor het zonder problemen laten draaien van onze machinekamer en aan Silvia voor het schoonhouden van de gebouwen! Wij hebben geweldige activiteiten gehad, oa de zwemvierdaagse, de Triathlon, de zwemdisco, de Rijnmond Zomerspelen, Aquafit, duiklessen, zwemwedstrijden, zwemlessen, enz enz.

Het ambitie niveau ligt hoog voor 2020, het zwembad bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden en daarnaast start begin 2020 de bouw van het nieuwe verenigingsgebouw! Geweldige ontwikkelingen voor ons dorp en onze regio!

Wij hopen jullie weer als gast te mogen ontvangen op zaterdag 18 april 2020 voor de opening van het nieuwe seizoen.

Tips voor het nieuwe seizoen zijn altijd welkom: secretariaat@dedoetsekom.nl.

De winteractiviteiten gaan natuurlijk gewoon door met oa Jumpstart!

Hartelijke groet, mede namens het bestuur,

Kees Commijs