Zaterdag 11 juli 2020 organiseren wij voor de tweede keer de Doetse Triathlon!

Sportfanaat of niet, dit sportspektakel wil je niet missen!

Zaterdag 13 juli 2019 werd voor de eerste keer de Doetse Triathlon georganiseerd. Samen met GiGa Giessenlanden en Extrarunning organiseerde openluchtzwembad de Doetsekom deze 1/8ste triathlon, welke een groot succes was. Wij kregen daarna direct al de vraag; organiseert de Doetsekom deze Triathlon weer in 2020?! Natuurlijk kan de Doetse Triathlon niet ontbreken in het jubileumjaar waarin wij 50 jaar bestaan!

Een achtste triathlon bestaat uit 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen, dit alles om en bij de Doetsekom in Giessenburg. Is dit voor jou alleen te veel van het goede? Doe dan mee met een team! Een team mag samengesteld worden naar eigen wens, zolang er maar meer dan één persoon in zit.   Kinderen van 8 t/m 14 jaar doen gratis mee en starten om 10.00 uur. Voor hen zijn de afstanden: 150 meter zwemmen, 4 kilometer fietsen en 1,2 km (hard)lopen. Dit kan zowel individueel als in teamverband.

De ronden voor de volwassenen beginnen vanaf 11.00 uur.

Starttijden:
09:45 uur – Kids individueel en kids team
11:00 uur  – Eerste serie volwassenen
11:30 uur – Tweede serie volwassenen
11:50 uur – Derde serie volwassenen
12:10 uur – Vierde serie volwassenen en volwassenen teams

14:30 uur – Het zwembad gaat weer open

Schrijf je nu in via; https://inschrijven.nl/.

Klik hier voor de uitslagen van 2019.