Beste de Doetsekom fans, hierbij een update over de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en de mogelijke invloed van het virus op deze voorbereidingen en de start van het seizoen! Wij volgen nauwlettend het nieuws en de RIVM updates. Zoals de Doetsekom vlag er nu voor hangt zullen wij wachten met het vullen van het zwembad tot nadere berichtgeving over de aangekondigde maatregelen welke tot 28 april gelden. Zodra hierover meer bekend is kunnen wij waarschijnlijk meer zeggen over de daadwerkelijke planning. Wij hebben max 3 weken nodig om te vullen, op temperatuur te komen en de juiste waardes te bereiken met betrekking tot de waterkwaliteit. De opening van 18 april is dan ook niet langer realistisch en dienen wij een nieuwe openingsdatum in een later stadium vast te stellen. Wij hadden ons de opening van ons jubileumjaar wel iets anders voorgesteld, maar houden de moed er in.

Dank aan al onze sponsors, de vrienden van en onze gasten voor het getoonde begrip en belangstelling. Dat waarderen wij zeer!

Onze vrijwilligers gaan wel door met alle voorbereidingen, het terrein ziet er alweer schitterend uit. Alle noodzakelijke keuringen zijn inmiddels ook verricht en het onderhoud aan ketels, machinekamer en (speel)toestellen is ook allemaal gedaan.

De voorverkoop schuift ook op, de nieuwe datums volgen zodra wij gaan starten met het vullen van het bad. Uiteraard kan er online wel al het abonnement in de voorverkoop aangeschaft worden. Gelukkig maken hier al veel fans gebruik van, dat geeft vertrouwen!

Rest mij namens het gehele Doetsekom team alle mensen heel veel sterkte en een goede gezondheid te wensen en alle mensen in onder andere de zorg enorm te bedanken voor al jullie inzet. Zodra het zwembad open gaat zullen wij deze mensen extra in het zonnetje gaan zetten! Hopelijk komen wij weer snel met een positieve update..namelijk de start van het vullen van het bad en de nieuwe openingsdatum aan jullie melden!

Hartelijke groet namens het de Doetsekom team!