Beste fans van de Doetsekom,

Het in vele opzichten bijzondere jubileum seizoen is vroegtijdig afgesloten… Enerzijds door de bouwwerkzaamheden, anderzijds om de extra te maken kosten te minimaliseren. Seizoen 2020 gaat de boeken in als heel duur seizoen, waarin we onze reserves flink hebben moeten aanspreken. Door de strenge regelgeving vanuit o.a. de Veiligheidsregio werden wij gedwongen tot het maken van veel extra kosten, anders had het zwembad simpelweg niet open gemogen.

TERUG- EN VOORUITBLIK
Middels deze nieuwsbrief met enquête willen we je vragen om nog 1x met ons achteruit te kijken, alvorens we vooruit gaan kijken en ons gaan focussen op seizoen 2021.

Je mening, tips en adviezen zijn belangrijker dan ooit tevoren. Seizoen 2021 zal namelijk niet meer hetzelfde zijn als de 50 jaar hiervoor. We kijken vooruit naar 50 nieuwe jaren, met een prachtig verenigingsgebouw en een prachtig zwembad, maar wel in een veranderende tijd en een nieuwe situatie, het “nieuwe normaal”.

Absolute prioriteit is de veiligheid en gezondheid van ons allen. Kinderen en ouderen moeten zonder enig risico naar de Doetsekom kunnen gaan. Ouders moeten er op kunnen vertrouwen dat hun kinderen in een veilige omgeving zijn en ze met een gerust hart kunnen achterlaten. Dat vraagt een andere aanpak en dat vraagt offers en dat is een uitdaging. Ik ga die uitdaging – en met mij het team van de Doetsekom – graag met jullie aan.

Graag tot ziens in 2021. Jullie zullen blij verrast zijn…, dat weet ik zeker 😉
Hartelijke groet, Kees Commijs

PS Ik vraag je nogmaals de enquête zeer zorgvuldig in te vullen. Onder de reacties verloten we de laatste 3 Doetsekom jubileum handdoeken van seizoen 2020.

Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.