DOETSE WINTERWEKEN 

 

Een knusse wintermarkt met veel lokale ondernemers, diverse activiteiten voor de jeugd, Koek & Zopie en natuurlijk een mooie ijsbaan! Dat zijn de ingrediënten voor de Doetse Winterweken op het prachtig versierde terras met lampjes & kerstbomen van Verenigingsgebouw de Kom van 18 t/m 31 december 2021.

IJSBAAN
Maar liefst twee weken lang is het mogelijk om dagelijks te komen schaatsen tijdens de Doetse Winterweken (m.u.v. Eerste Kerstdag). Onbeperkt toegang tot de ijsbaan middels all-in abonnement of winterpas, incl. schaatshuur (eigen schaatsen niet toegestaan). Check het volledige programma via onderstaande button:

 
 
 
 

KOEK EN ZOPIE

Uiteraard zal er ook goed voor de inwendige mens gezorgd worden vanuit Sportcafé ‘t Kommetje met diverse winterse lekkernijen, zoals gluhwein - broodje Unox of een kop erwtensoep. Op de laatste twee dagen van het jaar is er ook aan oliebollen gedacht.
Noteer deze dagen snel in je agenda. Wees welkom!

WINTERFESTIJN
De eerste aanmeldingen van lokale ondernemers & verenigingen zijn binnen voor het Winterfestijn op 18 december. Ook kun je kennis maken met het platform 'BezoekGerrit', zijn Fien & Teun vertegenwoordigd en is er een mooi aanbod aan kerstgroen. Live muziek mag deze dag niet ontbreken en we zijn er dan ook trots op dat een spectaculaire lokale band zal optreden.

Op 18 december is het - bij uitzondering - mogelijk om een los ticket voor € 2,50 p.p. voor de ijsbaan te kopen. Voldoende ingrediënten om er een gezellige dag van te maken met elkaar en de laatste (lokale) kerstinkopen te doen! 

 
 
 

DOE MEE EN RESERVEER EEN PLEK!


Tijdens het Winterfestijn kan jij je assortiment droog en warm presenteren in een tent, samen met de andere deelnemende ondernemers. De eerste aanmeldingen zijn al binnen van o.a. Leuk Spul voor 1 dag, Beauty Line Fashion, Shri Lanka en de Oranjebrigade.

Huur een kraam voor € 50,- incl. goodiebag en lunch voor 1 persoon. 

JA, IK WIL EEN PLEK RESERVEREN 

 

KOSTEN WINTERPAS

De Doetsekom Winterpas is geldig vanaf 18 oktober 2021 
tot en met 31 maart 2022. 

Basis abonnees betalen € 45,- p.p. / niet-abonnees betalen € 57.50 p.p
(kosten aanschaf van een pas zijn inbegrepen).

 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
doetsekom-logo-dia

ADRES

De Doetsekom
A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg

CONTACT

Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl

Check het laatste nieuws via social media:

 
 

Website ... met M erbij / Powered by e-Captain

doetsekom-logo-dia

ADRES

De Doetsekom
A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg

CONTACT

Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl

Check het laatste nieuws via social media: