Ga je mee op ‘Expeditie Robinson’ bij de Doetsekom?

UPDATE 24/08 — vanwege de weersverwachting (zomerstorm windkracht 6) woensdag 26 augustus komt de activiteit ‘Expeditie Robinson’ te vervallen.

Kandidaten die reeds hadden ingeschreven kunnen tot en met 29 augustus bij de kassa van het zwembad het inschrijfgeld komen ophalen. Excuus voor het ongemak, mede ook namens GIGA Molenlanden

In samenwerking met Giga Molenlanden organiseren we op woensdagmorgen 26 augustus de eerste editie van Expeditie Robinson op het terrein van de Doetsekom. Een te gekke ochtend, met diverse opdrachten in- en rondom het water, voor kinderen van de basisschoolleeftijd. De kinderen gaan in teams de spellen doen (o.a. materiaal opduiken, zwembad oversteken, loopmat, fotospel, stormbaan estafette, mastermind, buikschuifestafette) en kunnen hierbij punten verdienen voor het eindspel. Des te meer punten je team heeft verdiend, des te groter je voorsprong is op andere teams met het eindspel.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Praktische informatie:

  • woensdag 26 augustus van 9.00-12.30 uur
  • kinderen in de basisschoolleeftijd met minimaal zwemdiploma A
  • in het bezit van een abonnement of 12-badenkaart voor de Doetsekom seizoen 2020
  • inschrijfgeld € 5 per kind (dit is inclusief limonade en een zakje chips)


Meedoen?

Wil jij meedoen met deze sportieve ochtend? Geef je dan voor dinsdag 25 augustus op de bij de kassa van de Doetsekom (intekenlijst voor je naam, achternaam, leeftijd en het telefoonnummer van je ouder/ verzorger). Bij voorkeur betaling met PIN of gepast contant geld.


Hulp gevraagd

Voor het begeleiden van de diverse onderdelen kunnen we hulp gebruiken. Ben jij de 18+ begeleider die hier tijd voor heeft? Laat het ons weten via info@dedoetsekom.nl