DE DOETSEKOM INVESTEERT IN WARMWATERPANELEN MIDDELS SPAARACTIE

 

 

[ GIESSENBURG 18 april 2023 ]

In samenwerking met Duurzaam Molenlanden lanceert de Doetsekom/ Sportcafé ’t Kommetje deze maand een duurzame spaaractie.

“Bij de Doetsekom nemen wij het milieu serieus en daarom proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden in de uitvoering van onze werkzaamheden”, zegt beheerder Kees Commijs.

“Vorig jaar hebben we bezoekers aangemoedigd om petflesjes terug in te leveren, maar zonder een tegenprestatie bleek dit in de praktijk toch niet echt van de grond te komen. Na de invoering van statiegeld op blikjes eerder deze maand hebben we met het team een duurzame spaaracties op poten gezet. Het doel is een win-win actie te creëren voor jong & oud. Onze bezoekers ontvangen na inlevering van een statiegeld drinkflesje of -blikje bij onze horecagelegenheid een muntje. Deze muntjes zijn gemaakt van houtvezel biologisch afbreekbaar materiaal. Tegen inlevering van een muntje bij een volgende bestelling ontvangen ze hiermee per munt een korting van € 0,10 bij Sportcafé ’t Kommetje. De overige € 0,05 investeren we gegarandeerd in extra warmwaterpanelen, om het zwemwater op een duurzame manier te verwarmen. Uiteraard is het ook mogelijk het muntje volledig te doneren, hiervoor staat een spaarvarken op de toonbank. Een actie die ook door Duurzaam Molenlanden is omarmd”.

 

 
 
img-8047
img-7872
 
 

De Doetsekom staat voor  veilig - vertrouwd en veel plezier!

 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
doetsekom-logo-dia

A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg
Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl

 
 

© de Doetsekom - Privacyverklaring
Algemene voorwaarden - Website ... met M erbij 
Powered by e-Captain.

doetsekom-logo-dia

ADRES DE DOETSEKOM

A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg

CONTACT

Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl