ZWEM4DAAGSE DE DOETSEKOM

Ben je op zoek naar een sportieve uitdaging die geschikt is voor het hele gezin? Dan is de Zwem4daagse bij De Doetsekom in Giessenburg precies wat je zoekt!

 

 

Dit jaarlijkse evenement, gehouden in het prachtige openluchtzwembad met een indrukwekkende lengte van 50 meter, biedt de ideale gelegenheid om te genieten van gezonde activiteit en waterpret, terwijl je je zwemvaardigheden test. 

 

WAT IS DE ZWEM4DAAGSE?

De Zwem4daagse is een sportevenement dat zwemmers van alle niveaus gedurende vier dagen uitnodigt dagelijks een specifieke afstand af te leggen, met opties variërend van 250 meter tot 1000 meter per dag. Als beloning voor inzet en toewijding gedurende vier dagen ligt er op de laatste avond een welverdiende medaille klaar voor alle deelnemers.

Elke dag worden deelnemers verwend met een heerlijke traktatie van de dag, gesponsord door een lokale partner. Voor degenen die hun trek nog niet hebben gestild, biedt Sportcafé 't Kommetje de mogelijkheid om aanvullend te genieten van eten en drinken.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Tijdsblokken: de Zwem4daagse vindt dagelijks plaats van 18:30 uur tot 20:00 uur.
Data - prijzen - inschrijven:  voorjaar 2024.

 
 
img-8915
 
 
 


Of je nu wilt streven naar je persoonlijke zwemdoelen, je zwemvaardigheden wilt aanscherpen, of gewoon wilt genieten van het zwemmen in een prachtig buitenbad, de Zwem4daagse is een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

 
 

WAAROM MEEDOEN AAN DE ZWEM4DAAGSE ZO LEUK IS?

 

GEZONDE BEWEGING VOOR EEN STERKER LICHAAM - Zwemmen is een van de meest complete en effectieve lichaamsbewegingen die er zijn. Het traint niet alleen je spieren, maar verbetert ook je conditie en helpt je fit te blijven. Met de Zwem4daagse kun je rekenen op een flinke dosis lichaamsbeweging die je energieker en gezonder zal maken.

VOOR HET HELE GEZIN - De Zwem4daagse is voor alle leeftijden (mits in bezit van diploma A), waardoor het een geweldige kans biedt voor gezinnen om samen tijd door te brengen en actief te zijn. Hier kun je blijvende herinneringen creëren terwijl je samen zwemt en deelneemt aan diverse activiteiten. Of je nu een ouder, kind of grootouder bent, de Zwem4daagse versterkt familiebanden.

VERFIJNING VAN ZWEMVAARDIGHEDEN - Ongeacht of je een nieuwkomer bent die de grondbeginselen van het zwemmen wil beheersen of een doorgewinterde zwemmer die zijn vaardigheden verder wil verfijnen, biedt de Zwem4daagse een ideale gelegenheid.

AVONDACTIVITEITEN VOOR KINDEREN - Voor de jongere deelnemers is er dagelijks een spannende sport-en-spelactiviteit toegevoegd aan het avondprogramma. Van glijbaanraces tot dubbeltjes duiken en van mini-zeskamp tot mat-in-het-water races, de avonden zijn gevuld met opwinding en plezier. De Zwem4daagse zorgt ervoor dat kinderen niet alleen hun zwemvaardigheden verbeteren, maar ook spelenderwijs genieten in het water. 

VRIENDSCHAP IN EN RONDOM HET WATER - De Zwem4daagse bij De Doetsekom brengt mensen uit de omgeving samen. Het biedt de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken en deel uit te maken van een enthousiaste groep zwemliefhebbers.

 
img-8905
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
doetsekom-logo-dia

A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg
Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl

 
 

© de Doetsekom - Privacyverklaring
Algemene voorwaarden - Website ... met M erbij 
Powered by e-Captain.

doetsekom-logo-dia

ADRES DE DOETSEKOM

A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg

CONTACT

Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl