ONTDEK DE DOETSE TRIATHLON

De Doetse Triathlon biedt een mix van zwemmen, fietsen en hardlopen in Gemeente Molenlanden. Ervaar de sensatie van het voltooien van een 1/8e triathlon op zaterdag 8 juni 2024! 

 

 

Of je nu een doorgewinterde sportliefhebber bent of gewoon zin hebt in een nieuwe uitdaging, de Doetse Triathlon op zaterdag 8 juni 2024 is een evenement dat je niet mag missen. Dit sportieve spektakel, dat voor de 3e keer wordt georganiseerd (in samenwerking met Beter Doen - de Oranjebrigade en Extra Running), biedt een laagdrempelige maar spannende kans om jezelf te testen op het gebied van zwemmen, fietsen en hardlopen. Met een afstand van 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen is de 1/8e triathlon toegankelijk voor zowel individuele deelnemers als teams.

 

ZWEMMEN - SPORTEN - HARDLOPEN
Eén van de meest aantrekkelijke aspecten van de 1/8e triathlon is de variatie aan sporten die je kunt ervaren. Je duikt in het verfrissende water van het 50 meter (!) buitenbad in de Doetsekom om vervolgens je fietstalenten te testen. Als afsluiter loop je 5 kilometer hard, wat je uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen op de proef stelt. Deze gevarieerde disciplines zorgen ervoor dat geen enkel moment saai is en dat je constant nieuwe uitdagingen tegenkomt.

WELKOM - ONGEACHT SPORTACHTERGROND OF NIVEAU
Het maakt niet uit of je een doel hebt om een persoonlijk record te breken, gewoon wilt finishen of het podium wilt beklimmen; de voldoening die je voelt wanneer je die medaille om je nek krijgt, is ongeëvenaard. Het is een bewijs van je toewijding, doorzettingsvermogen en prestaties op de dag van het evenement. We willen benadrukken dat iedereen welkom is om deel te nemen, ongeacht je sportachtergrond of niveau.

KIDS RUN VOOR KINDEREN VAN 8 T/M 14 JAAR
Ook voor kinderen is er een speciale gelegenheid om deel te nemen aan deze gezonde sportieve activiteit. De kids run bestaat uit een route van 150 meter zwemmen, 5 km fietsen en 1,2 km hardlopen en is geschikt voor kinderen van 8 t/m 14 jaar.

MEER INFORMATIE?
Aarzel dan niet om ons te mailen. We staan klaar om je te helpen en je enthousiasme voor de Doetse Triathlon te vergroten. Inschrijven is mogelijk medio januari 2024. 

 
 
doetse-triathlon5
 
doetse-triathlon6
 
 

Doetse Triathlon 2024 - een dag vol sport, uitdaging en plezier in Giessenburg (Gemeente Molenlanden)

 
 

WAAROM MEEDOEN AAN DE DOETSE TRIATHLON ZO LEUK IS?

 

PRIKKELEND & BELONEND - Een achtste triathlon zoals de Doetse Triathlon daagt je uit om je fysieke en mentale grenzen te verleggen, waardoor je een diep gevoel van voldoening en prestatie bereikt zodra je de finish bereikt.

CONSTANTE AFWISSELING - Zwemmen, fietsen en hardlopen bieden een dynamische race-ervaring waarbij geen moment hetzelfde is, waardoor het hele evenement boeiend en leuk blijft.

SPORTIEVE VRIENDSCHAPPEN - Meedoen aan een triathlon betekent ook de kans om nieuwe sportieve vriendschappen te sluiten en deel uit te maken van een gemeenschap van gelijkgestemde triatleten die dezelfde passie delen. Het is niet alleen een race, maar ook een gelegenheid om deel te worden van een geweldige community. Dus duik in het avontuur en ontdek waarom deelnemen zo leuk is!

 

 
doetse-triathlon-kids2
 

 
 

CONDITIETRAINING VOOR GEVORDERDEN

Wil je je borstcrawlvaardigheden naar het volgende niveau tillen en tegelijkertijd je conditie verbeteren met intervaltrainingen onder begeleiding van een ervaren instructeur? Of ben je op zoek naar de ideale trainingsmogelijkheid om je voor te bereiden op de Doetse 1/8e Triathlon of een andere triatlon elders? Laat het ons weten!

Bij voldoende interesse, lanceren we in het voorjaar van 2024 een speciale conditietraining. 

 
 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
doetsekom-logo-dia

A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg
Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl

 
 

© de Doetsekom - Privacyverklaring
Algemene voorwaarden - Website ... met M erbij 
Powered by e-Captain.

doetsekom-logo-dia

ADRES DE DOETSEKOM

A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg

CONTACT

Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl