ZWEMMEN BIJ DE DOETSEKOM

 

Welkom bij De Doetsekom in Giessenburg, het grootste openluchtzwembad in de Alblasserwaard! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geweldige zwemervaring, ongeacht je leeftijd of zwemniveau.

ZWEMMEN VOOR IEDEREEN

Bij De Doetsekom draait alles om zwemmen, en we bieden een scala aan mogelijkheden om van deze geweldige sport te genieten. Ons zwembad beschikt over een prachtig 50-meter wedstrijdbad, ideaal voor degenen die baantjes willen trekken of serieus willen trainen. Voor gezinnen met kleine kinderen is er een peuterbad, waar ze veilig kunnen spelen en spetteren. En natuurlijk mogen we onze glijbanen niet vergeten, waarvan de 60-meter lange glijbaan het hoogtepunt is voor de waaghalzen onder ons.

De verkleedruimte biedt al het comfort dat nodig is in een modern zwembad. Zo zijn er kluisjes, douches, een invalidentoilet en ruim voldoende (individuele) kleedruimtes.

INDELING DIEPE BAD

Tot 12.00u staat er geen muziek aan en zijn de duikplank en startblokken dicht. In de middag is het diepe bad geopend voor recreatief gebruik. In de avonduren is het mogelijk te zwemmen in blokken (duikplank geopend, startblokken dicht).

 

Kom langs bij De Doetsekom en ontdek de perfecte combinatie van sport, ontspanning en duurzaamheid. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een geweldige dag bij ons zwembad!

 
 

 

ONTSPANNING EN RECREATIE

Naast sportieve activiteiten bieden we ook volop gelegenheid voor ontspanning en recreatie. Onze ligweide is voorzien van rieten parasols en comfortabele ligstoelen, perfect om te zonnen en te relaxen of te genieten van je horeca bestelling. Op het recreatieterrein vind je speel- en sporttoestellen, een trampoline, een airtrampoline, een hindernisbaan, een jeu-de-boules baan en beachvolleybalvelden. Het is de ideale plek voor gezinnen en vrienden om plezier te beleven en actief bezig te zijn. Uiteraard is op het terrein gratis WiFi beschikbaar en is het parkeren gratis. Roken is niet toegestaan op het terrein.

 
terras-doetsekom
 
zwembad-doetsekom5
qr-code-kommetje
zwemles-doetsekom3
 

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Bij De Doetsekom geloven we in de kracht van zwemonderwijs. Daarom bieden we zwemlessen aan voor zowel de jeugd als volwassenen. Of je nu wilt leren zwemmen, je techniek wilt verbeteren of gewoon zelfverzekerder in het water wilt worden, we staan klaar om je te helpen.

DUURZAAMHEID
Bij De Doetsekom nemen we onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Onze baden worden verwarmd met behulp van 120 zonnepanelen, waardoor we milieuvriendelijk en duurzaam energiegebruik bevorderen.

 

OPENINGSTIJDEN DE DOETSEKOM

 
 

WACHTLIJST ABONNEMENT

Kom jij ook zwemmen - sporten - recreëren in een veilige en vertrouwde omgeving?
Klik op onderstaande button en vermeld duidelijk je naam, emailadres, het aantal personen en de leeftijden om je op te geven voor de abonnementen wachtlijst.

 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
doetsekom-logo-dia

A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg
Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl

 
 

© de Doetsekom - Privacyverklaring
Algemene voorwaarden - Website ... met M erbij 
Powered by e-Captain.

doetsekom-logo-dia

ADRES DE DOETSEKOM

A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg

CONTACT

Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl