RECREËREN BIJ DE DOETSEKOM

 

Zwemmen - de perfecte sport en ontspanning in één. Maar dat is nog niet alles wat we te bieden hebben bij De Doetsekom. Geniet ook van (gezonde) lekkernijen in ons gezellige Sportcafé 't Kommetje of kom tot rust onder een parasol op de ligweide.

ONTSPANNEN OP DE LIGWEIDE
Op zonnige dagen kun je naast zwemmen ook heerlijk ontspannen op ons uitgestrekte recreatieterrein. De ligweide rondom het zwembad biedt comfortabele rieten parasols en ligstoelen, zodat je in stijl kunt relaxen.

Daarnaast kun je op het recreatieterrein genieten van speel- en sporttoestellen, een trampoline, een airtrampoline, een uitdagende hindernisbaan, een jeu-de-boules baan en beachvolleybalvelden.

Natuurlijk is er gratis WiFi beschikbaar, en parkeren is ook nog eens gratis! Roken is niet toegestaan op ons terrein, zodat iedereen in alle comfort kan genieten.
 

HORECA - SPORTCAFE 'T KOMMETJE

Bij Sportcafé 't Kommetje zetten we de standaard voor voedselveiligheid, en we voldoen trots aan de strenge HACCP-eisen. Plaats je bestelling gemakkelijk bij de kassa of scan de QR-code op het bordje onder de parasol. Onze medewerkers brengen de heerlijke lekkernijen gewoon naar je ligbed. Zo hoef je niets te missen van je ontspanning bij De Doetsekom!

Dompel jezelf onder in een wereld van plezier, sport en verwennerij bij De Doetsekom. Wij heten je van harte welkom!

zwembad-doetsekom2
qr-code-kommetje
 

MENUKAART 'T KOMMETJE

Sportcafé 't Kommetje is geopend tijdens de openingstijden van het zwembad. 

 

BARTEGOED

All-in abonnees ontvangen - afhankelijk van het abonnement - een bartegoed. Dit bartegoed wordt automatisch bijgeschreven op de pas. Hiermee kunnen aankopen bij Sportcafé ‘t Kommetje contactloos worden gedaan.

Geen all-in abonnement?
Dan is het mogelijk om bartegoed op je pas te zetten.

 
kommetje4

Note: bartegoeden vervallen met ingang van 1 april 2024.


 

VACATURES 'T KOMMETJE

Bij De Doetsekom & Sportcafé 't Kommetje zijn we momenteel op zoek naar lifeguards & allround medewerkers. Check onze vacatures en laat het ons weten als jij in seizoen 2024 ook onderdeel uit wilt maken van ons team!

 
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
doetsekom-logo-dia

A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg
Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl

 
 

© de Doetsekom - Privacyverklaring
Algemene voorwaarden - Website ... met M erbij 
Powered by e-Captain.

doetsekom-logo-dia

ADRES DE DOETSEKOM

A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg

CONTACT

Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl