SPORTCAFÉ 'T KOMMETJE

Na uren waterpret op de glijbaan & duikplank of ijverige inspanning in ons 50-meter bad is het tijd om jouw energie weer op te laden. Dit doe je in ons gezellige Sportcafé 't Kommetje op het terrein van de Doetsekom!

 
kommetje-site2
kommetje-site3
fienteun3
 

OPENINGSTIJDEN SPORTCAFÉ 'T KOMMETJE 

Bij Sportcafé ’t Kommetje kun je terecht tijdens de openingstijden van zwembad de Doetsekom. Kom bijvoorbeeld gezellig ontbijten tijdens de vroege vogeluren op woensdag- en vrijdagochtend tussen 07:00 en 09:30. Of kom genieten van een cappuccino met een stuk taart of cake! Heerlijk neerploffen op onze lounge banken en de voetjes omhoog.

 

MENUKAART SPORTCAFÉ 'T KOMMETJE

Natuurlijk staan er naast de gezondere opties zoals wrap pulled chicken of smoothiebowls ook nog de zwembadklassiekers zoals patat, frikandellen en broodjes hamburger op de menukaart. Want zeg nou zelf, een dag zwemmen sluit je toch het liefst af met iets uit de frituur ;).

Ook aan de kids hebben we gedacht. Bestel de smulbox van Fien en Teun met een kleine patat, kipnuggets, knijpfruit, pakje drinken en een speelgoedverrassing! Download de menukaart voor het volledige overzicht. (prijzen en wijzigingen onder voorbehoud) 

 
kommetje-site4
 

BROODJE EN LEKKERNIJ VAN DE WEEK

Elke week heeft onze chefkok Monique een heerlijk genietmoment op het menu staan. We wisselen namelijk af met een broodje van de week zoals ciabatta carpaccio of gerookte zalm, maar ook met de lekkernij & taart van de week. In onze taartvitrine staat elke week een heerlijk cheesecake, chocoladetaart of muffin op jou te wachten!

 

BESTELLEN MET QR CODE

Wist je dat je bij ons niet meer in de rij hoeft te staan bij Sportcafé ‘t Kommetje om te bestellen? Wij hebben super handige QR codes op het gehele terrein van de Doetsekom geplaatst op de parasols en de tafels op ons terras. Scan de code, plaats je bestelling en jouw eten & drinken wordt vervolgens naar je toegebracht. Handig toch?

 

Zwembad de Doetsekom is dé ideale locatie voor een sportief dagje uit!

 

VACATURES 'T KOMMETJE

Sportcafé ‘t Kommetje - gevestigd in het verenigingsgebouw de Kom in Giessenburg - is op zoek naar servicegerichte, allround medewerkers voor in de horeca en bij de kassa.

Kom jij ons team versterken? Stuur je korte motivatie en cv via onderstaande button.

 
 
kommetje-sollicitatie
 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
doetsekom-logo-dia

ADRES

De Doetsekom
A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg

CONTACT

Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl

Check het laatste nieuws via social media:

 
 

Website ... met M erbij / Powered by e-Captain

doetsekom-logo-dia

ADRES

De Doetsekom
A.M.A. Van Langeraadweg 3
3381 LB Giessenburg

CONTACT

Telefoon: 0184-651653
Email: ofni.[antispam].@dedoetsekom.nl

Check het laatste nieuws via social media: